Wednesday, February 11, 2009

Honey bagi Award ^_^






Nah...honey bg award la pula..hehehehhe...thanks honey!!! muahhh!!!..kiut bah warna pink lagi tu...hehehehee..apa yang harus saya buat ni??? hehehehehhe....
ermm..Write something about the person who tagged you and
write something about yourself later...huhuhu ok...

HONEY ~ saya rasa honey ni simple orangnya..( yakah honey??? ..hehehehe..ceria, happy go lucky, friendly..take care..penulisannya 'ber'isi..hehehehe...saya gembira dapat kenal ngan honey walaupun dalam dunia Internet ja.. ~ lau teda aral melintang nanti kita jumpa arr honey... hehehehehe.. love u honey..GBU!!..


About me pula ~ i'm friendly hehehehe..suka ketawa.. saya suka travelling..setakat ni paling jauh saya pernah pergi hehehhe..sini saya..peninsular Malaysia... Saya suka musik ( paling suka )..suka tengok orang main alat musik tapi saya sendiri tidak pandai main alat musik even guitar..sob..sob..sob..sometimes saya rasa saya ni bersikap kebudak-budakan..suka sangat tengok kartun likes sinchan, doremon n bla..bla..huhuhu..suka bekaroke ( padahal nda santik sora saya pun ) hehehehe...saya suka hutan sebab hijau..saya suka langit sebab biru n then kadang-kadang tu betukar jadi kaler orange..hehhehehe..tp yang paling saya tidak suka dengan diri saya ini adalah saya ini seorang yang cepat tersentuh dan mudah sangat untuk mengalirkan air mata..hehehehe..oppsss!! hampir lupa saya ni gila novel..hehehe...

Ok la..banyak sudah yang kamurang tahu pasal saya kan..dan masih banyak juga perkara yang kamu tidak tahu pasal saya hehehee..Thank you for ur friendship honey..thanks God sebab kenal dengan kamu..hehehehheeh...i love ol my fwens...muah!! peaceeeeeeeeeee...
emm..itu ja la..untuk hari ni..hehehehe

2 comments:

HoneyBUZZin said...

Tatie....saya memang seorang yang sgt simple...happy go lucky betul juga..masa kerja saya tidak simple..sebab jaga imej..tapi time jala2..pakai jeans..Comfy TShirt dan sneakers. Itu ja.
I don't see y we can't meet one day...if God is willing.
Thank you sebab selalu baca blog Honey..Honey suka klu ada komen dari Tatie..we learn together. Thank you. Happy Valentine Day..I am lone ranger too..malas arr..huhu

c'BosouSada..huhuhu said...

hehehehee....same like me la tu..ya..hendak seribu daya..tak hendak seribu dalih kan..hehehe..happy valentines day juga honey..

Koposionku Kumaa dikoyu ^_^

My Handwriting says....

Your Handwriting Says You Are Somewhat Traditional
You are a fairly energetic person. You know how do pace yourself, and you deal well with stress.

You are somewhat outgoing, but you're not a natural extrovert. You think first before you act. You tend to be independent, rational, and logical.

You are balanced and grounded. You know how to get along well with others.

You need a bit of space in your life, but you're not a recluse. You expect people to give you a small amount of privacy, and you respect their privacy as well.

You are somewhat traditional, but you are also open to change. You listen to your head and your heart.

You are a good communicator. You work hard to get your ideas across effectively.

Tatie Gabriel Kasun

My photo
what do u think about mE???
There was an error in this gadget

Binatang-binatang kesayangan