Saturday, March 7, 2009

Gambar bukan Gimbaran ^_^ heehehehe..

nah..yang baju putih tu la owner ni pusat jagaan orang tua..hehehe..dia nda mo kena ambil gambar dia ni...heheheh nda tau kenapa...dia malu mangkali hahaahah...

emm..ni pula hasil tani mereka..tinggi2 pula ubi kayu dorang kan..nah..jadi kadang2 dorang makan ubi kayu la ni kan..hehehehe

Bah..sepa bilang rumah orang tua nda bleh pakai lampu yng high class punya hehehe..cantik dalam rumah dorang ni..kuning jaaaaaaaa..heheehe

emm..ni tempat tidur untuk perempuan..dorang kena kasi asing tempat tdur..hehehehe...kemas kan..

Ini kurupuk pun dorang yang buat juga..lepas tu durang jual la sama pemborong..ada juga bikin beli ikan hehehehe...

Nah..ini sa ambil dari jauh..time ni dorang baru bersarapan...hehehehe..siou noh mangasau ^_^

Emm..3 dara pingitan hehehehe....saya punya group member hehehehe...senyum kunun durang kan..yalah..kena gambar gia hahahaaha...

Auntie yang pakai baju pink ni..nda berapa sihat..dia ada masalah mental..kesian kan..huhuhu..tp rajin owh..buka kulit bawang heheeh...

Ini hanya sebahagian..nda tau pigi mana yang lain..nah..baru ada muka saya kan..hehehe..tukang gambar gia..mana kana gambar kan ^_^

yang auntie baju brown ni pun sama juga dengan yang di sebelah dia..sama2 sakit..tapi happy go lucky hahahahaha.....

hehehehehe...dia bilang " bisuk sunday..off..tidak payah kerja" heheheheeh....

adidididi...kesian gia..sosongulun c gaman...hehehehe..dia merenung baitu mangkali kan..hehehehe...




Nah..ini alamat ni pusat penjagaan urang tua..banyak lagi ba gambar..tapi nanti2 lagi la saya upload arr...nda bagus internet connction hehehe ^_^ peaceeeeeeeeeeeeeeee....









5 comments:

san said...

Haha, bagus ni tempat, kalau p melawat, saya jarang melawat tempat2 mcm ni, dulu pernah masa sa aktive,

c'BosouSada..huhuhu said...

haha..ini pun 1st time juga sa p tempat2 macm ni..tp best juga la p lawt2 tempat mcm ni..tringin juga p lawat sana bukit padang..ataupun sana tanjung rambutan heheheeheh....

HoneyBUZZin said...

Bagus tempat ini Tatie

Madu Beracun said...

i dunno why somehow there's something inside my heart yg nda buli aku kasi explain ni when bila tgk tu muka2 org2 tua dkat rumah kebajikan tuh. haihhh...

c'BosouSada..huhuhu said...

honey ~ ya memang bagus tempat ni..kesian durang kan ^_^

madu beracun ~ sa faham juga tu..

Koposionku Kumaa dikoyu ^_^

My Handwriting says....

Your Handwriting Says You Are Somewhat Traditional
You are a fairly energetic person. You know how do pace yourself, and you deal well with stress.

You are somewhat outgoing, but you're not a natural extrovert. You think first before you act. You tend to be independent, rational, and logical.

You are balanced and grounded. You know how to get along well with others.

You need a bit of space in your life, but you're not a recluse. You expect people to give you a small amount of privacy, and you respect their privacy as well.

You are somewhat traditional, but you are also open to change. You listen to your head and your heart.

You are a good communicator. You work hard to get your ideas across effectively.

Tatie Gabriel Kasun

My photo
what do u think about mE???
There was an error in this gadget

Binatang-binatang kesayangan